Рецепт “Фігурні пряники з горіхами та прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
На ОК. 30 ВИРОБІВ:
❯ 450 г борошна
❯ 2,5 ч. л. мелених горіхів
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ мелена гвоздика
❯ мелений мускатний горіх
❯ 1/4 ч. л. соди
❯ 1/2 ч. л. солі дрібного помелу
❯ 90 г вершкового масла
❯ 110 г цукру
❯ 2 яйця
❯ 185 мл рідкого меду
❯ цукрова пудра
Крок 1
Борошно з’єднати з горіхами, меленими прянощами, сіллю та содою.
Крок 2
У глибокій мисці масло розтерти до біла з цукром. Вбити по одному яйця, додати мед і, всипаючи порціями борошно з прянощами, вимісити гладке тісто. Тісто помістити у холодильник на 12 год.
Крок 3
Тісто залишити за кімнатної температури на 30 хв, розкотити його у пласт завтовшки 2–3 мм і за допомогою фігурних виїмок нарізати. (Якщо пряники призначені для прикраси ялинки, зробити в них невеликі дірочки.)
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Пряники викласти на вистелений пергаментом лист і поставити на холод приблизно 20 хв.
Випікати вироби 8 хв (щоб вони були м’якими) або 12 хв (будуть хрусткими). Дати виробам охолонути у вимкненій духовці та густо посипати їх цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…