«Діаменю» рецепт “Філе в кроповому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
78 ккал
– 450 г філе минтаю
– 200 мл сметани
– 50 г кропу
– зубчик часнику
– 20 мл лимонного соку
– сіль і мелений чорний перець – на смак
– 10 мл рослинної олії
– 10 г петрушки
Крок 1
Філе розрізаю на великі порційні шматки. Викладаю на дошку так, щоб шматочки не торкалися один одного. Солю, перчу.
Крок 2
Форму для запікання змащую олією. Викладаю філе минтаю в один шар. Для соусу в глибоку тарілку виливаю сметану, додаю свіжий лимонний сік.
Крок 3
Кріп і петрушку промиваю під проточною водою, просушую і дрібно рубаю. Часник очищаю та пропускаю через прес. Додаю до сметани та перемішую. Поливаю рибу соусом. Запікаю філе при 180 град. 30 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…