«Діаменю» рецепт “Філе з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
135 ккал
– 4 філе курячої грудки
– 300 г грибів
– 100-150 г замороженого шпинату
– 40 г мигдалю
– 2 щіпки солі
– прованські трави – на смак
Крок 1
Шпинат розморожую в сковороді на оливковій олії, тушу до видалення зайвої рідини, трохи солю і присмачую травами. Гриби нарізаю, обсмажую на сковороді з додаванням олії, солю. Філе надрізаю, розгортаю, трохи відбиваю.
Крок 2
Вкладаю на м’ясо зелень та гриби, посипаю рубаними підсушеними горіхами. Повертаю філе рулетом фіксую силіконовими кліпсами. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 25 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…