Калорійність

Філе з начинкою з кураги

Рецепт “Філе з начинкою з кураги” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 810 ккал, 50 г білків,
44 г жирів, 58 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 60 г кураги
❯ 2 цибулини
❯ 2 ст. л. абрикосового конфітюру
❯ 800 г свинячого філе одним шматком
Для гарніру:
❯ 800 г картоплі
❯ 1 качан броколі
❯ 2 ст. л. соняшникової олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування філе з курою

Крок 1

Нагріти духовку до 210 °. Для гарніру картоплю вимити, очистити та нарізати тонкими скибочками. Броколі промити
і поділити на суцвіття. Підготовлені овочі змішати з олією, викласти у велику прямокутну форму для запікання, посолити, поперчити та запікати 15 хв.

Крок 2

Тим часом приготувати начинку для м’яса Цибулю очистити та порубати. Курагу вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Змішати у мисці з рубаною цибулею та абрикосовим конфітюром.

Крок 3

М’ясо вимити холодною водою і добре обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробити на шматку м’яса глибокий поздовжній надріз і розкласти на робочій поверхні у вигляді книги. Посередині викласти начинку з цибулі та кураги, з’єднати краю. Обв’язати м’ясо з начинкою кулінарною ниткою або скріпити дерев’яні шпажки.

Крок 4

Форму вийняти із духовки. На печені овочі укласти м’ясо з начинкою і запікати ще бл. 25–30 хв до готовності м’яса. Запечене м’ясо відразу ж загорнути в алюмінієву фольгу і дати йому “відпочити” 5 хв, потім розрізати на скибочки завтовшки прибл. 1 см. Подати з овочевим гарніром.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе з начинкою з кураги. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago