Рецепт “Фокачча з оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
НА 12 ВИРОБІВ:
❯ 500 г борошна
❯ 10 г свіжих пекарських дріжджів
❯ 7 г солі
❯ 150 г оливок
❯ 50 мл оливкової олії + 2 ст. л.
❯ 1 ст. л. сушеної материнки
Крок 1
Дріжджі скришити та в мисці залити 300 мл теплої води на 10 хв. Просіяти на рідину борошно із сіллю, влити 2 ст. л. оливкової олії та руками вимісити однорідне, трохи липке тісто.
Крок 2
Кісточки з оливок видалити, оливки нарізати та вмісити у тісто. Накрити тісто тканинною серветкою і залишити підходити у теплому місці без протягів.
Крок 3
Тісто розділити на 12 частин і кожну руками розтягнути у круглий пласт завтовшки прибл. 1 см. Накрити вироби тканинною серветкою та залишити підходити у теплому місці ще на 30 хв.
Крок 4
Розбовтати 50 мл оливкової олії з 50 мл води. В кожному Вироби зробити кілька отворів і влити в них суміш. Залишити підходити ще на 20 хв.
Крок 5
Духовку нагріти до 200 °. Посипати фокачу материнкою, випікати 20 хв, поки вона добре підрум’яниться. Готовій фокачі дати охолонути.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…