«Діаменю» рецепт “Форшмак із лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
218 ккал
– 30 г свіжого лосося
– 100 г солоного лосося
– 2 ст. сирного сиру
– 1 ст. рослинної олії
– 1 ч. л. дижонської гірчиці
– 1 ст. білого вина
– 30 г мигдалю
– зелень
– сіль
– перець
– лимонний сік та цедра лимона – на смак
Крок 1
Сирий лосось відварюю до готовності, даю охолонути і розминаю виделкою. Солоний лосось і зелень (кріп,
петрушка) нарізаю ножем.
Крок 2
Мигдаль підсушую на сухій сковороді та подрібнюю ножем. Усе інгредієнти перемішую, солю, перчу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…