«Діаменю» рецепт “Форшмак з оселедця” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
187 ккал
– 250 г солоного оселедця
– 3 яйця
– 1 ч. л. гірчиці в зернах
– пучок свіжого кропу
– 0,5 лимона
Крок 1
Лимон розрізаю на дві частини. З однієї частини вичавлюю сік. Оселедець нарізаю дрібними кубиками. Свіжий кріп дрібно рублю.
Крок 2
Яйця варю круто, охолоджую під струменем холодної води, очищаю і натираю на великій тертці. Змішую оселедець з яйцями.
Крок 3
Додаю кріп, гірчицю та ретельно перемішую. Заправляю лимонним соком, солю і знову перемішую. Подаю цю закуску з підсушеним житнім хлібом чи хлібцями
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…