Калорійність

Форшмак з оселедця

«Діаменю» рецепт “Форшмак з оселедця” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
187 ккал

Інгредієнти

– 250 г солоного оселедця
– 3 яйця
– 1 ч. л. гірчиці в зернах
– пучок свіжого кропу
– 0,5 лимона

Покрокове приготування форшмаку з оселедця

Крок 1

Лимон розрізаю на дві частини. З однієї частини вичавлюю сік. Оселедець нарізаю дрібними кубиками. Свіжий кріп дрібно рублю.

Крок 2

Яйця варю круто, охолоджую під струменем холодної води, очищаю і натираю на великій тертці. Змішую оселедець з яйцями.

Крок 3

Додаю кріп, гірчицю та ретельно перемішую. Заправляю лимонним соком, солю і знову перемішую. Подаю цю закуску з підсушеним житнім хлібом чи хлібцями

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Форшмак з оселедця. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago