«Діаменю» рецепт “Французький суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
61 ккал

Інгредієнти

– 400-500 г курячого філе
– 400 г картоплі
– 200 г плавленого сиру
– 180 г моркви
– 150 г цибулі
– сіль і чорний перець – на смак
– 2 горошини запашного перцю
– 2-3 лаврові листи

Покрокове приготування французького супу

Крок 1

У каструлю з 3 л води кладу м’ясо, доводжу до кипіння, знімаю піну, додаю 1 ч.л. солі, горошок перець, лавровий лист.

Крок 2

Відварюю 20 хвилин, м’ясо дістаю, всипаю нарізаний кубиками картопля, варю до готовності.

Крок 3

Подрібнену цибулю і натерту моркву пасерую на олії, солю, перчу. Заправляю засмажкою суп, варю 7 хвилин. Викладаю нарізане м’ясо та натертий сир, перемішую. Томлю, поки сир не розплавиться

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Французький суп. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago