Рецепт “Фріттата або піца на сковороді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Сир твердий 150 гр
– Яйця 5 шт
– Вершки 50 гр
– Олія 30 гр
– Помідор
– Кабачок
– Броколі
– Кольорова капуста
– Вершкове масло
– Оливкова олія
– Перець
– Зелень
– Сіль
Крок 1
Нарізаємо кілька грибів, половинку помідора, броколі, цвітну капусту, кабачок кубиком. Дрібно нарізаємо цибулю та часник.
Крок 2
Розбиваємо 5 яєць, наливаємо вершки та перемішуємо. Додаємо сіль та італійські спеції. Все добре збиваємо.
Крок 3
У сковороду наливаємо олію і додаємо цибулю. Додаємо гриби та збільшуємо вогонь на максимум. Злегка обсмажуємо, зменшуємо температуру та додаємо всі овочі.
Крок 4
Солимо, перчимо і додаємо вершкове масло. Перемішуємо і розподіляємо масло по сковороді. Наливаємо суміш і ставимо в духовку на 15-20 хвилин. Посипаємо сиром, натерти на велику тертку і відправляємо в духовку до розплавлення сиру. Прикрашаємо зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…