«Діаменю» рецепт “Фруктово – овочеве смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
120 ккал
– 1 яблуко
– 1 мандарин чи апельсин
– 1/4 ст. гарбузового соку
– 1 ч. л. горіхів або насіння
– зерна граната для прикраси
– 100 г льоду
Крок 1
Яблуко мою, очищаю, вирізаю серцевину і нарізаю кубиками. Апельсин мию, очищаю і нарізаю довільно, видаляючи кісточки.
Крок 2
У блендер поміщаю яблуко, апельсин, гарбузовий сік, лід. Збиваю до однорідної консистенції. Виливаю отриману масу склянку.
Крок 3
Насіння гарбуза або соняшника (або горіхи) подрібнюю у кавомолці. Прикрашаю смузі зернами гранату та посипаю горіхами, насінням. Можна використовувати й інші фрукти та овочі, які ви любите. Головне, враховувати їхній глікемічний індекс
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…