«Діаменю» рецепт “Фруктово-овочевий кекс” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,9 ХО
121 ккал
– 1 ст. крупно натертого кабачка
– 0,5 ст. крупно натертого яблука
– 2 яйця
– 1,5 ст. льняного борошна
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– 1 ч. л. меленої кориці
– 1 ч. л. тертої цедри лимона
– 120 мл рослинної олії
– Стевіозид – на смак
Крок 1
Кабачок та яблуко змішую, додаю збиті зі стевіозидом яйця, корицю, цедру, олію. Окремо з’єдную борошно з розпушувачем, всипаю до основної маси.
Крок 2
Замішую тісто. Випікаю кекс у силіконовій формі у розігрітій до 180 град. духовці близько 50 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…