Калорійність

Фруктово-овочевий кекс

«Діаменю» рецепт “Фруктово-овочевий кекс” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,9 ХО
121 ккал

Інгредієнти

– 1 ст. крупно натертого кабачка
– 0,5 ст. крупно натертого яблука
– 2 яйця
– 1,5 ст. льняного борошна
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– 1 ч. л. меленої кориці
– 1 ч. л. тертої цедри лимона
– 120 мл рослинної олії
– Стевіозид – на смак

Покрокове приготування фруктово-овочевого кексу

Крок 1

Кабачок та яблуко змішую, додаю збиті зі стевіозидом яйця, корицю, цедру, олію. Окремо з’єдную борошно з розпушувачем, всипаю до основної маси.

Крок 2

Замішую тісто. Випікаю кекс у силіконовій формі у розігрітій до 180 град. духовці близько 50 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктово-овочевий кекс. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago