Рецепт “Фруктовий бутерброд” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 172
Білки 6
Жири 5
Вуглеводи 26
Інгредієнти
– 4 скибочки хліба тостового
– 50 г сиру моцарела для піци
– 3 часточки ананаса консервованого (без цукру)
– 5 ягід полуниці
– 9 ягід лохини
– сироп агави (можна замінити на мед або кленовий сироп)
Покроковий процес приготування фруктового бутерброда
Крок 1
Продавіть ложкою середину тосту.
Крок 2
Наріжте лохину вздовж, полуницю впоперек, як показано на фотографії.
Крок 3
Ананас наріжте на четвертинки.
Крок 4
Розкладіть ягоди та ананас на тости.
Крок 5
Зверху покладіть тертий сир.
Крок 6
Запікайте в розігрітій духовці при 180° ~ 7 хвилин (доки сир не розплавиться).