«Діаменю» рецепт “Фруктовий мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
46 ккал
– 250 г фруктів (яблуко, апельсин, груша)
– 15 г желатину
Крок 1
Яблуко, грушу та апельсин очищаю від шкірки та кісточок, нарізаю скибочками. Заливаю холодною водою,
доводжу до кипіння і варю на малому вогні близько 20 хвилин. Рідину зливаю, вона ще знадобиться.
Крок 2
Фрукти залишаю остигати. Желатин заливаю водою для набухання. Охолоджені фрукти подрібнюю за допомогою блендер.
Крок 3
До фруктового відвару додаю замочений желатин, нагріваю і тримаю на малому вогні до повного розчинення. Вимикаю і чекаю, поки охолоне. Вливаю в пюре та збиваю міксером до освіти піни. Розливаю за формами чи склянками.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…