«Діаменю» рецепт “Фруктовий мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,9 ХО
46 ккал

Інгредієнти

– 250 г фруктів (яблуко, апельсин, груша)
– 15 г желатину

Покрокове приготування фруктового мусу

Крок 1

Яблуко, грушу та апельсин очищаю від шкірки та кісточок, нарізаю скибочками. Заливаю холодною водою,
доводжу до кипіння і варю на малому вогні близько 20 хвилин. Рідину зливаю, вона ще знадобиться.

Крок 2

Фрукти залишаю остигати. Желатин заливаю водою для набухання. Охолоджені фрукти подрібнюю за допомогою блендер.

Крок 3

До фруктового відвару додаю замочений желатин, нагріваю і тримаю на малому вогні до повного розчинення. Вимикаю і чекаю, поки охолоне. Вливаю в пюре та збиваю міксером до освіти піни. Розливаю за формами чи склянками.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктовий мус. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago