«Діаменю» рецепт “Фруктовий мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,9 ХО
46 ккал

Інгредієнти

– 250 г фруктів (яблуко, апельсин, груша)
– 15 г желатину

Покрокове приготування фруктового мусу

Крок 1

Яблуко, грушу та апельсин очищаю від шкірки та кісточок, нарізаю скибочками. Заливаю холодною водою,
доводжу до кипіння і варю на малому вогні близько 20 хвилин. Рідину зливаю, вона ще знадобиться.

Крок 2

Фрукти залишаю остигати. Желатин заливаю водою для набухання. Охолоджені фрукти подрібнюю за допомогою блендер.

Крок 3

До фруктового відвару додаю замочений желатин, нагріваю і тримаю на малому вогні до повного розчинення. Вимикаю і чекаю, поки охолоне. Вливаю в пюре та збиваю міксером до освіти піни. Розливаю за формами чи склянками.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктовий мус. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

1 день ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 день ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago