«Діаменю» рецепт “Фруктовий пунш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
32 ккал

Інгредієнти

– 2 л яблучного соку
– 1 ст. апельсинового соку
– 0,5 ст. лимонного соку
– 1 паличка кориці
– 6-7 бутонів гвоздики
– 20 г кореня імбиру
– лимонна цедра і цукрозамінник – на смак

Покрокове приготування фруктового пуншу

Крок 1

Змішую яблучний, апельсиновий, лимонний сік, додаю стевіозид до смаку. Паличку кориці, гвоздику та імбир завертаю в марлю, зав’язую та опускаю в каструлю із сумішшю соків.

Крок 2

Ставлю ємність на плиту та томлю на малому вогні (не кип’ячу) під кришкою близько двох годин.

Крок 3

Дістаю зав’язані в марлю прянощі, а напій, що вийшов, подаю гарячим. Розливаю пунш у прозорі склянки, прикрасивши лимонною цедрою.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктовий пунш. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago