«Діаменю» рецепт “Фруктовий пунш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
32 ккал
– 2 л яблучного соку
– 1 ст. апельсинового соку
– 0,5 ст. лимонного соку
– 1 паличка кориці
– 6-7 бутонів гвоздики
– 20 г кореня імбиру
– лимонна цедра і цукрозамінник – на смак
Крок 1
Змішую яблучний, апельсиновий, лимонний сік, додаю стевіозид до смаку. Паличку кориці, гвоздику та імбир завертаю в марлю, зав’язую та опускаю в каструлю із сумішшю соків.
Крок 2
Ставлю ємність на плиту та томлю на малому вогні (не кип’ячу) під кришкою близько двох годин.
Крок 3
Дістаю зав’язані в марлю прянощі, а напій, що вийшов, подаю гарячим. Розливаю пунш у прозорі склянки, прикрасивши лимонною цедрою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…