«Діаменю» рецепт “Гарбузове морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
120 ккал
– 400 г м’якоті гарбуза
– 400 мл кокосового молока
– 2 ч. л. екстракту ванілі
– 1 ч. л. кориці
– порошок стевії та прянощі (мускатний горіх, імбир, гвоздика) – на смак
– 1/4 ч. л. солі
Крок 1
Гарбуз відварюю до готовності, доводжу до пюреподібного стану за допомогою блендера. Змішую в мисці гарбузове пюре, кокосове молоко, екстракт ванілі, корицю та інші прянощі, підсолоджувач та сіль. Краще за допомогою блендера, щоб досягти однорідної консистенції.
Крок 2
Ставлю в морозильну камеру на годину. Потім дістаю десерт із морозилки та знову збиваю у блендері. Розкладаю суміш по склянках і знову ставлю в морозильну камеру на три-чотири години.
Крок 3
Знімаю з вогню, додаю вершки та ставлю знову на плиту, щоб суп-пюре підігрівся і став однорідним. Перед
подачею посипаю подрібненою зеленню петрушки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…