«Діаменю» рецепт “Гарбузове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
189 ккал
– 200 г гарбуза
– 100 г вівсяних пластівців
– 5 ст. рослинної олії
– кориця
– сіль та цукрозамінник – на смак
Крок 1
Гарбуз розрізаю на шматочки, посипаю корицею і запікаю в духовці за 180 град. до готовності (приблизно протягом години).
Крок 2
Ложкою дістаю м’якуш, розминаю. В отриману масу додаю цукрозамінник, сіль, олію.
Крок 3
Вівсяні пластівці разом із корицею підсмажую на сухій сковороді до золотистого кольору, а потім змалюю в кавомолці чи блендері.
Крок 4
З’єдную гарбуз і пластівці. В масу можна ще покласти горіхи, сухофрукти за бажанням. Випікаю пів години в духовці за 180 градусів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…