«Діаменю» рецепт “Гарбузові тістечка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
81 ккал
– 3 ст. вівсяних пластівців
– 20 г горіхів
– 2 ст. йогурту
– 1 ст. стевіозида
– 150 г гарбузового пюре
– 150 г сиру
– 100 г йогурту
– 1 ст. молока
– 10 г желатину
– ванілін – на смак
Крок 1
Пластівці та горіхи подрібнюю в кавомолці. Додаю йогурт та стевіозид. Перемішую. Форму застеляю пергаментом, розподіляю тісто рівномірним шаром. Ставлю в холодильник на 2:00.
Крок 2
Змішую гарбузове пюре з сиром, йогуртом та підсолоджувачем. Додаю ванілін, перемішую. Желатин всипаю в молоко і підігріваю на малому вогні, постійно помішуючи, до розчинення. Заливаю молоком суміш для суфле та перемішую.
Крок 3
Акуратно виливаю суфле на основу і знову ставлю холодильник до повного застигання. Перед подачею нарізаю на невеликі шматочки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…