«Діаменю» рецепт “Гарбузово-яблучний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
35 ккал
– 3 яблука
– 250 г гарбуза
– кориця – на смак
– листя м’яти або базиліка для прикраси
Крок 1
Гарбуз мий і очищаю, нарізаю великими скибочками. Загортаю у два шари фольги. Ставлю в духовку, запікаю за температури 180 градусів до м’якості.
Крок 2
Яблука очищаю та розрізаю на 4 частини, видаляю серцевину. Також ретельно загортаю у 2 шари фольги, щоб сік не витікав, і додаю на деко в духовку до гарбуза. Яблука запікаються швидше за гарбуз, вже за 10 хвилин їх можна дістати.
Крок 3
Трохи все охолоджую і перетворюю запечені гарбуз та яблука на пюре за допомогою занурювального блендера. Додаю до смаку корицю, перемішую ще раз. Перекладаю у креманки та прикрашаю листочками м’яти чи базиліку.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…