«Діаменю» рецепт “Гарбузовий чізкейк” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
187 ккал
– По 2 ст. вівсяних та пшеничних висівок
– 10 г розпушувача
– 600 г гарбуза
– імбир, кориця – на смак
– 1 ст. оливкової олії
– 500 г нежирного сиру
– 2 ст. л. крохмалю
– 0,5 ч.л. порошку стевії
– 5 яєчних білків
Крок 1
Відварений гарбуз блендером доводжу до консистенції пюре. Для начинки змішую сир, 400 г пюре гарбуза, 2 ст.л. крохмалю, яєчні білки та 1/4 ч.л. порошку стевії. Форму змащую оливковою олією та викладаю суміш для начинки.
Крок 2
Зверху прикриваю фольгою. У деко наливаю трохи води та поміщаю туди форму. Ставлю в духовку на годину при температурі 180 градусів. Даю охолонути та ставлю в холодильник.
Крок 3
Для коржа змішую борошно з висівок, розпушувач, 2 ст.л. пюре гарбуза, 2 ст.л. води та прянощі. Випікаю корж у духовці за температури 180 градусів близько 45 хвилин. Даю йому охолонути та зверху акуратно викладаю начинку. Прикрашаю ягодами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…