Рецепт “Гарбузовий хлібець із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 05 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г гарбузового пюре
❯ 250 г борошна
❯ 2 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 1 ч. л. соди
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. меленої кориці
❯ 2 ч. л. меленої суміші прянощів для хліба (кмин, гвоздика, кардамон, імбир, запашний перець)
❯ 240 мл рослинної олії
❯ 4 яйця
❯ 150 г коричневого цукру
❯ жир для змащування форми
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Підготувати форму для кексу і змастити її жиром.
Крок 2
Всі інгредієнти для хлібця з’єднати та перемішати до отримання однорідної гладкої маси. Влити тісто у форму та випікати виріб 30–35 хв. Подати охолодженим, нарізавши скибочками.
ПРАВИЛА ВИБОРУ
Шефи та гурмани найвище цінують гарбуз мускатний, але і звичні для нас гарбузи великоплідні не гірші. Страва з такого гарбуза теж порадує смаком. Важливо лише вибрати гарбуз порівняно невелику, вагою 3–5 кг: у великого плоду м’якуш може виявитися менш солодкою та більш волокнистою. І зауважте: такий гарбуз по-справжньому універсальний.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…