Рецепт “Гарбузовий хумус по-лівански” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 6-8 порцій:
❯ 500 г м’якоті мускатного гарбуза
❯ 4 ст. л. соку лимона
❯ 1 великий зубок часнику
❯ 2 ст. л. тахіні
❯ сіль
❯ мелений гострий перець
❯ рослинна олія
Для подачі:
❯ рубана петрушка або кінза
❯ 2 ст. л. гарбузового насіння
Крок 1
Духовку нагріти до 220 °. Деко вистелити пергаментом.
Крок 2
М’якуш гарбуза нарізати великими скибочками, в мисці збризкати рослинною олією, злегка посолити, поперчити, викласти на лист в один шар і запікати до готовності: гарбуз повинна добре підрум’янитися. Готовий гарбуз остудити.
Крок 3
Часник очистити та стовкти у ступці. Запечений гарбуз перекласти в чашу блендера та подрібнити. Додати часник,
тахіні, сік лимона, сіль та гострий перець на смак.
Крок 4
Влити трохи рослинної олії, довести масу до консистенції однорідного пюре. Якщо маса занадто густа, додати
трохи води.
Крок 5
Гарбузове насіння для подачі обсмажити на сковороді без додавання жиру із щіпкою солі.
Крок 6
Готову закуску перекласти в посуд сервування. Страву посипати гарбузовим насінням, збризкати соком лимона і прикрасити рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…