«Діаменю» рецепт “Гарбузовий пудинг у горщиках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
144 ккал
– 0,5 кг гарбуза
– 0,5 кг сиру
– 4 ст. сметани
– 3 яйця
– 2 ст. манної крупи
– 1-2 ст. оливкової олії
– сіль
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Гарбуз натираю на тертці та витримую 15 хвилин, щоб вона пустила сік. М’якуш вичавлюю.
Крок 2
Яйця солю, додаю цукрозамінник і збиваю міксером. Додаю сир, сметану та манну крупу. Продовжую збивати
Крок 3
Форми для випікання змащу маслом, розкладаю в них збиту масу, змащу маслом і ставлю в розігріту до 180
градусів духовку. Випікаю протягом 30 хвилин.
Корисний яскравий десерт чудово впишеться у Новорічне святкове меню. Пудінг виходить дуже ніжним і м’яким.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…