«Діаменю» рецепт “Гарбузовий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2,3 ХО
210 ккал

Інгредієнти

– 200 г гарбуза
– 100 г вівсяних пластівців
– 5 ст. рослинної олії
– кориця, сіль і цукрозамінник – на смак

Покрокове приготування гарбузового пирога

Крок 1

Очищаю гарбуз від насіння, шкірку залишаю. Нарізаю невеликими шматочками, посипаю корицею і запікаю в духовці за температури 180 градусів близько години.

Крок 2

М’якуш відокремлюю від шкірки та розминаю виделкою. Додаю цукрозамінник та олію. Вівсяні пластівці підсушую до золотистого кольору на сухій сковороді, посипавши корицею.

Крок 3

Даю трохи охолонути та подрібнюю в кавомолці. Виходить вівсяне борошно. Змішую гарбузове пюре з борошном. Викладаю у форму і випікаю при температурі 180 градусів 30 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий пиріг. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago