«Діаменю» рецепт “Гарбузовий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,3 ХО
210 ккал
– 200 г гарбуза
– 100 г вівсяних пластівців
– 5 ст. рослинної олії
– кориця, сіль і цукрозамінник – на смак
Крок 1
Очищаю гарбуз від насіння, шкірку залишаю. Нарізаю невеликими шматочками, посипаю корицею і запікаю в духовці за температури 180 градусів близько години.
Крок 2
М’якуш відокремлюю від шкірки та розминаю виделкою. Додаю цукрозамінник та олію. Вівсяні пластівці підсушую до золотистого кольору на сухій сковороді, посипавши корицею.
Крок 3
Даю трохи охолонути та подрібнюю в кавомолці. Виходить вівсяне борошно. Змішую гарбузове пюре з борошном. Викладаю у форму і випікаю при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…