«Діаменю» рецепт “Гарбузовий суп з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
41 ккал
– 300 г гарбуза
– 10 -15 г імбирного кореня
– 1/2 цибулини
– 1 ч. л. оливкової олії
– сіль, мелений коріандр – на смак
Крок 1
Цибулину очищаю і половинку нарізаю кільцями. Припускаю на сковороді з додаванням оливкової олії доти, поки цибуля не стане прозорою.
Крок 2
Імбир мою, очищаю і тру на дрібній тертці. Додаю до цибулі та посипаю коріандром, перемішую і тушу пару хвилин. Перекладаю цибульно-імбірну суміш у киплячу підсолену воду (1 літр).
Крок 3
Гарбуз очищаю, нарізаю кубиками та також додаю у воду. Варю до готовності гарбуза. Знімаю з вогню, трохи охолоджую та доводжу блендером до однорідної консистенції. Подаю, прикрасивши листочками базиліка
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…