Основні страви

Гарбузи фаршировані овочами

Рецепт “Гарбузи фаршировані овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 2 невеликі гарбузи
❯ 200 г тофу
❯ 1 велика цибулина
❯ 1 корінь петрушки
❯ 2 бульби картоплі
❯ 8 печериць
❯ 1 зубок часнику
❯ рослинна олія
❯ 1/2 кубика овочевого бульйону
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування фаршированих гарбузів

Крок 1

Гарбузи вимити та обсушити, у кожної зрізати верхівку заввишки бл. 3 см – “кришечку”, та за допомогою столової ложки вибрати волокнисту м’якоть із насінням.

Крок 2

Зі стін гарбузів зрізати частину м’якоті, залишивши стінки завтовшки 1,5–2 см. Зрізану м’якоть нарізати великими скибочками.

Крок 3

Приготувати начинку. Цибулини очистити та нарізати товстими поздовжніми півкільцями. Тофу нарізати великими кубиками. Очищені бульби картоплі та корінь петрушки вимити та нарізати скибочками. Печериці протерти вологою
серветкою та нарізати четвертинками. У глибокій мисці всі підготовлені продукти перемішати з нарізаною м’якоттю гарбуза, збризкати рослинною олією, посолити та поперчити

Крок 4

Зубок часнику очистити, розрізати навпіл і натерти їм гарбуза всередині. Гарбузи всередині та м’якоть “кришечок” натерти невеликою кількістю солі та перцю, змастити рослинним олією та викласти в них начинку.

Крок 5

Духовку нагріти до 190 °. З кубика приготувати бульйон. Бульйон нагріти та в кожну гарбуза влити прибл. 150мл. Поставити гарбуза у форму для запікання, накрити кришечками, змастити невеликою кількістю олії та запікати бл. 30хв.

Крок 6

Кришечки зняти, відкласти та запікати гарбуза відкритими ще бл. 15 хв. При необхідності влити у кожну трохи бульйону.

Крок 7

Готові гарбузи вийняти з духовки та перекласти в посуд сервіровки. Подати гарячими.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузи фаршировані овочами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago