Рецепт “Гарбузи з м’ясним рагу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год.
У 1 порції: 370 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
– 4 маленькі гарбузи (по 400–500 г)
– 3 бульби відвареної картоплі
– 1 стебло цибулі-порею
– 3 міцні помідори
– 500 г м’якоті свинини
– 2 ст. л. рослинної олії
– 2 гілочки чебрецю
– 150 мл м’ясного бульйону
– 200 г сметани
– 100 г тертого сиру
Покроковий процес приготування гарбузів
Крок 1
Гарбузи вимити, верхівки зрізати та вийняти м’якуш так, щоб не пошкодити стіни. Кожен гарбуз разом із верхівкою опустити у велику каструлю з киплячою підсоленою водою та варити 5 хв. Обережно перекласти на робочу поверхню.
Крок 2
Картоплю нарізати скибочками. Лук-порей вимити та нарізати кільцями. Помідори нарізати кубиками. М’ясо вимити, обсушити, а також нарізати кубиками.
Крок 3
У сковороді розігріти олію і підрум’янити лук порей. Додати м’ясо, смажити все разом, помішуючи, 10 хв. Покласти помідори, картопля, гасити 5 хв.
Крок 4
Духовку нагріти до 190 °. М’ясо з овочами посолити, поперчити, посипати листочками чебрецю і розкласти на гарбузи. Бульйон з’єднати зі сметаною, сумішшю, що вийшла залити овочі. Посипати тертим сиром та запікати близько 15 хв