Калорійність

Гарячі бутерброди з печерицями

Рецепт “Гарячі бутерброди з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 17 г білків,
53 г жирів, 34 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 30 г вершкового масла
❯ 200 г дрібних печериць
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 багети
❯ 160 г моцарели або сиру гауда
Для соусу песто:
❯ 40 г кедрових горішків
❯ 1 пучок петрушки
❯ 30 г тертого сиру
❯ 1 очищений зубчик часнику
❯ 125 мл оливкової олії
❯ сіль

Покроковий процес приготування гарячих бутербродів

Крок 1

Приготувати песто соус. Кедрові горішки злегка обсмажити на сухій сковороді. Зелень сполоснути, воду струсити, листя обірвати з гілочок і викласти в чашу блендера. Додати кедрові горіхи, часник, сир та збивати блендером до отримання пюреподібної маси. Продовжуючи збивати, влити тонким цівком масло. Соус посолити.

Крок 2

Печериці протерти вологою тканиною, нарізати четвертинками та обсмажувати на вершковому олії 5 хв. Посолити та поперчити.

Крок 3

Багети розрізати вздовж навпіл і намазати соусом. Посипати тертим сиром гауда або накрити скибочками моцарели. Поставити бутерброди у нагріту до 220 ° духовку на 5 хв, щоб сир розплавився. Посипати грибами та подати гарячими.

Песто – знаменитий соус італійської кухні на основі оливкової олії, пряної зелені, сиру та горіхів. Використовуйте його як пікантну добавку до страв із нейтральним смаком: намазуйте на хліб, заправляйте їм спагеті, супи та салати.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарячі бутерброди з печерицями. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago