Рецепт “Геміста фаршировані овочі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 150 г рубаної телятини
❯ 150 г рубаної яловичини
❯ 1 великий помідор
❯ 1 велика червона цибулина
❯ 1 круглий цукіні
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1/2 пучка естрагону
❯ 200 г фети
❯ 100 г світлих родзинок
❯ 70 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Часник очистити та порубати. Естрагон вимити, перебрати та обсушити, листочки порубати.
Крок 2
Овочі вимити та обсушити, цибулину очистити. У всіх овочів зрізати верхівки, у перцю видалити насіння, у цибулі,
помідори та цукіні акуратно вибрати частину м’якоті.
Крок 3
Родзинки замочити в гарячій воді на 15 хв. і обсушити. Вибраний м’якуш овочів порубати та розім’яти з фетою, м’ясом, естрагоном, часником та родзинками. Посолити та поперчити.
Крок 4
Овочі викласти у форму для запікання, наповнити начинкою, посипати сиром і накрити верхівками. Влити трохи води та запікати 1 год: овочі мають стати м’якими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…