Рецепт “Гливи у клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 1 кг великих глив
❯ 2 яйця
❯ 120 мл молока
❯ 180 г борошна
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія для смаження
Крок 1
Гриби очистити, промити, обсушити і в каструлі залити достатнім кількістю холодної води. Воду довести до кипіння та варити гриби 10 хв. Гриби відкинути на друшляк та дати воді стекти.
Крок 2
Приготувати тісто для кляру. Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розтерти з щіпкою солі добілу, білки в окремому посуді збити в міцну піну. У жовткову масу ввести молоко, суміш посолити та поперчити до смаку.
У глибоку миску всипати борошно і, вливаючи тонкою цівкою жовткову суміш, перемішати до отримання однорідної
маси без грудочок. Підмішати в масу збиті білки.
Крок 3
На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії. Приварені гриби порційно вмочувати в тісто для кляру та обсмажувати в киплячій олії до золотистого кольору з обох боків. Обсмажені гриби перекладати в посуд сервіровки. Подати гарячими або теплими як гарнір до м’ясної страви або доповнення до овочевого рагу.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…