«Діаменю» рецепт “Голубці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
59 ккал
– 400 г печериць
– 50 г квасолі
– виделок пекінської капусти
– 3 цибулини
– 1 морква
– 2 ст. томатної пасти
– оливкова олія та сіль – на смак
Крок 1
Квасолю варю до готовності. Дві цибулини нарізаю та обсмажую разом із нарізаними грибами. Подрібнюю засмажку блендером. Квасолю також доводжу блендер до однорідної консистенції.
Крок 2
Змішую обидві маси, солю, додаю трохи оливкової олії. З капусти знімаю листя. Зрізаю з них потовщення, опускаю у киплячу воду на 2-3 хвилини. Викладаю на них начинку, складаю конвертиками.
Крок 3
У чаші мультиварки обсмажую натерту моркву та нарізану цибулину, що залишилася, додаю томатну пасту, 1 ст. окропу, сіль. Опускаю соус голубці. Тушу 10-15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…