Рецепт “Горіхові батончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 370
Білки 9
Жири 21
Вуглеводи 38
– 75 г фініків королівських
– 90 г горіхів
– 3 г кокосової стружки
– 15 мл води
Крок 1
Попередньо промийте фініки, залийте на 5 хвилин гарячою водою. Почистьте від шкірки та витягніть з них кісточки.
Крок 2
Всі інгредієнти змішайте в блендері.
Крок 3
Масу викладіть у прямокутну/квадратну ємність (краще силіконову),
накрийте харчовою плівкою, приберіть у холодильник на 5 годин.
Крок 4
Розріжте масу на батончики або квадратні цукерки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…