«Діаменю» рецепт “Горіхові оладки з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
178 ккал
❯ 1 ст. лохини
❯ 1 ст. борошна з мигдалю
❯ 1 ст. стевії в порошку
❯ 1 ч.л. розпушувача тіста
❯ 0,5 ч.л. солі
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. знежиреного молока
❯ 1 ч.л олії
Крок 1
У великій мисці змішую лохину, борошно, стевію, розпушувач і сіль. Окремо збиваю яйце з молоком та олією. Поступово додаю сухі інгредієнти у рідку суміш, розмішую до однорідної консистенції.
Крок 2
Розігріваю сковороду на середньому вогні та змащую її олією. Викладаю тісто для оладок на сковороду ложкою.
Крок 3
Смажу оладки до золотистого кольору з обох боків. Подаю оладки зі свіжими ягодами та йогуртом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…