Рецепт “Горіхові палички у шоколадних сорочках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 12 ВИРОБІВ:
Для безе:
❯ 200 г волоських горіхів
❯ 5 білків
❯ 300 г цукрової пудри
❯ сік та цедра 1/2 лимона
Для крему:
❯ 100 г вершкового масла
❯ 200 г згущеного молока
Для прикраси:
❯ 100 г чорного шоколаду
❯ 30 г рубаних волоських горіхів
Крок 1
Духовку нагріти до 150°. Горіхи підсушити в духовці та подрібнити в блендері. Підготувати вистелене пергаментом деко.
Крок 2
Білки охолодити та збити у міцну піну з цукровою пудрою та соком лимона. Поступово підмішати у масу подрібнені горіхи. За допомогою чайної ложки відсадити на деко вироби у вигляді невеликих паличок однакової довжини на невеликій відстані один від одного один від одного. Вироби випікати 10-12 хв, вийняти з духовки та дати охолонути на деку.
Крок 3
Для крему масло збити зі згущеним молоком. Остиглі вироби змастити кремом і з’єднати попарно.
Крок 4
Шоколад поламати та розтопити на гарячій водяній бані. Горіхи дрібно порубати. Зібрані попарно вироби вмочити
у шоколад і присипати рубаними горіхами. Дати шоколаду затвердіти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…