Калорійність

Гороховий суп з беконом

«Діаменю» рецепт “Гороховий суп з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
82 ккал

Інгредієнти

– 1,5 л води
– 3 ст. гороху
– 150 г сирокопченого бекону
– 1 велика цибулина
– 1 велика морква
– сіль та перець – на смак

Покрокове приготування горохового супу

Крок 1

Горох заливаю водою на 2-3 години, промиваю. Включаю в мультиварці режим «Жарка» на 15 хвилин.

Крок 2

Поки йде розігрів, нарізаю бекон, обсмажую у чаші до золотистого кольору та перекладаю на тарілку. Овочі нарізаю, обсмажую на витопленому жирі до закінчення програми.

Крок 3

Додаю в чашу горох та 1 ст.л. подрібненого бекону, заливаю водою, солю, перчу. Включаю режим «Тушение» на годину. Під час подачі в тарілки розкладаю бекон, що залишився.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гороховий суп з беконом. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago