Рецепт “Гострі рибні крокети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 17 г білків,
6 г жирів, 5 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 250 г рибного філе
❯ 1 яйце
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 цибулина
❯ 1 перець чилі без насіння
❯ 1 ч. л. порошку каррі
❯ чверть свіжого кокоса
❯ сіль
❯ рослинна олія для фритюру
Крок 1
Цибулю та часник очистити, прокрутити через м’ясорубку разом із філе. М’якуш кокоса натерти на дрібній тертці, перемішати з яйцем, рибною масою, дрібно нарізаним чилі та каррі, посолити.
Крок 2
З цієї маси вологими руками сформувати кульки та обсмажувати 3 хв у рослинній олії
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…