Рецепт “Гратен із топінамбуром з білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 1 кг топінамбуру
❯ 300 мл вершків
❯ 150 г тертого твердого сиру + 50 г для посипання
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ 50 мл білого сухого вина
❯ 1 ч. л. соди
❯ жир для змащування форми
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Топінамбур очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими кружальцями. Часник очистити та порубати. У невеликому сотейнику довести до кипіння вершки. Додати часник та лавровий лист і прогрівати 5 хв. Лавровий лист
видалити вершки зняти з вогню додати сіль, перець, соду і вилити вино.
Крок 2
Форму для запікання змастити жиром. Духовку нагріти до 200 °. У підготовлену форму викласти половину нарізаний топінамбур та накрити його половиною сиру. Шари повторити. Влити у форму вершкову суміш та запікати виріб 1 год 30 хв.
Крок 3
Посипати виріб сиром, добре поперчити та запікати ще 15 хв. Подати гарячим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…