Рецепт “Гратен з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 1,2 кг гарбуза
❯ 2 яйця
❯ 250 г жирних вершків
❯ 100 г твердого сиру
❯ 2 яйця
❯ мелений мускатний горіх
❯ жир для змащування форми
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Форму для випікання змастити жиром.
Крок 2
Гарбуз вимити та обсушити, за бажанням очистити, насіння та волокнисту м’якоть видалити. Підготовлений гарбуз нарізати тонкими скибочками та варити на пару 8–12 хв.
Крок 3
У глибокій мисці яйця розбовтати з вершками, посолити та поперчити, приправити мускатним горіхом. Сир нарізати тонкими смужками.
Крок 4
Відварений гарбуз викласти у форму для запікання, перекладаючи скибочками сиру (бл. 3/4 всього сиру), і залити яєчно-вершковим масою. Зверху розподілити сир, що залишився, злегка поперчити та запікати гратен 30 хв.
Готовий гратен подати гарячим, не перекладаючи в інший посуд.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…