«Діаменю» рецепт “Гратен з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
155 ккал
– По 150 г свинячого та яловичого фаршу
– 1 невеликий кабачок
– 120 мл вершків (20%)
– 100 г твердого сиру
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії
– сіль, перець та ін. прянощі – на смак
Крок 1
Цибулину дрібно нарізаю. Обсмажую на олії до прозорості. Окремо обсмажую фарш. Кабачок нарізаю тонкими кружальцями. Опускаю в киплячу підсолену воду на 5 хвилин, потім воду зливаю.
Крок 2
Змішую фарш з цибулею, солю та перчу. Прогріваю на сковороді близько хвилини. Натираю сир на великій тертці, змішую з вершками, додаю прянощі, солю та перчу
Крок 3
Форму для випічки змащу маслом, викладаю фарш з цибулею. Потім – шар кабачків. Заливаю соусом. Запікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…