Рецепт “Гратен з ковбасками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 400 г картоплі
❯ 2 ковбаски для смаження в натуральній оболонці
❯ 1 цибулина
❯ 1 яйце
❯ 100 мл вершків
❯ 1 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
❯ рубана зелень
Крок 1
Картоплю очистити, нарізати половинками та варити у киплячій підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картопля
обсушити та викласти у змащену олією форму.
Крок 2
Цибулину очистити, нарізати кільцями та обсмажити на сковороді на олії до прозорості. Ковбаски часто наколоти виделкою, варити у киплячій воді 10 хв і нарізати шматочками.
Крок 3
Цибулю та ковбаски викласти до картоплі та перемішати. Духовку нагріти до 180 °.
Крок 4
Для заливання яйце розбовтати з вершками та борошном, додати рубану зелень, сіль і перець на смак і залити продукти у формі.
Крок 5
Запікати гратен прибл. 20 хв. Подати як основну страву зі свіжим листовим або овочевий салат.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…