«Діаменю» рецепт “Гречаний суп із яєчною заправкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
113 ккал
– 3 ст. гречаної крупи
– 2 картоплини
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 яйця
– 2 ст. рослинної олії
– перець
– сіль і зелень – на смак
– 1,5-2 л води
Крок 1
Картоплю, половину моркви та половину цибулини нарізаю кубиками. Гречану крупу ретельно промиваю. У каструлі з’єдную нарізані овочі та крупу. Вливаю воду. Варю на малому вогні близько 15 хвилин.
Крок 2
Другу половину цибулини також нарізаю невеликими кубиками, а морква натираю на великій тертці. У сковороді на олії пасерую цибулю, додаю моркву і продовжую обсмажувати ще 2-3 хвилини.
Крок 3
Перекладаю в каструлю, перчу, солю. Варю до готовності овочів. Яйця розбиваю в миску і збовтую вилкою. Тонким цівком, постійно помішуючи, вливаю в суп, всипаю рубану зелень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…