«Діаменю» рецепт “Гречаний суп зі щавлем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,8 ХО
140 ккал
– 3 л курячого бульйону
– 200 г гречаної крупи
– по пучку щавлю та зеленої цибулі
– 3 гілочки кропу
– 1 пучок верхівок молодої кропиви
– 3 бульби картоплі
– 1 варене яйце
– сіль та нежирна сметана – на смак
Крок 1
Варю будь-який бульйон (можна з курки, яловичини, свинини), солю. М’ясо дістаю, трохи охолоджую, знімаю з кістки, подрібнюю та повертаю в бульйон.
Крок 2
Гречку промиваю. Картоплю очищаю та нарізаю кубиками. Листя кропиви перебираю, промиваю та ошпарюю окропом. Витискаю від води та шинкую. У киплячий бульйон опускаю картоплю та гречану крупу.
Крок 3
Варю 10 хвилин, додаю кропиву та варю ще 5-7 хвилин. Промиваю та нарізаю щавель, пір’я зелений лук, кріп. Даю закипіти та знімаю з вогню. Подаю з яйцем та сметаною
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…