«Діаменю» рецепт “Грудка під шубкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
123 ккал

Інгредієнти

– 2 курячі грудки
– 100 г сиру
– 2-3 помідори
– цибулина
– сіль, прянощі – на смак

Покрокове приготування грудки під шубкою

Крок 1

Грудки акуратно розрізаю вздовж, видаливши кістки, викладаю у форму для запікання, злегка солю.

Крок 2

Поверх м’яса розкладаю півкільця цибулі та кружечки помідорів, посипаю прянощами.

Крок 3

Запікаю в духовці при 180-200 градусах до готовності, посипаю натертим сиром і знову ставлю у духовку, щоб сир розплавився.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Грудка під шубкою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago