«Діаменю» рецепт “Грудка під шубкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
123 ккал
– 2 курячі грудки
– 100 г сиру
– 2-3 помідори
– цибулина
– сіль, прянощі – на смак
Крок 1
Грудки акуратно розрізаю вздовж, видаливши кістки, викладаю у форму для запікання, злегка солю.
Крок 2
Поверх м’яса розкладаю півкільця цибулі та кружечки помідорів, посипаю прянощами.
Крок 3
Запікаю в духовці при 180-200 градусах до готовності, посипаю натертим сиром і знову ставлю у духовку, щоб сир розплавився.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…