«Діаменю» рецепт “Грудка під шубкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
123 ккал

Інгредієнти

– 2 курячі грудки
– 100 г сиру
– 2-3 помідори
– цибулина
– сіль, прянощі – на смак

Покрокове приготування грудки під шубкою

Крок 1

Грудки акуратно розрізаю вздовж, видаливши кістки, викладаю у форму для запікання, злегка солю.

Крок 2

Поверх м’яса розкладаю півкільця цибулі та кружечки помідорів, посипаю прянощами.

Крок 3

Запікаю в духовці при 180-200 градусах до готовності, посипаю натертим сиром і знову ставлю у духовку, щоб сир розплавився.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Грудка під шубкою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago