Рецепт “Грушевий торт з винним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 3 години
У 1 порції: 445 ккал

Інгредієнти

НА 8 ПОРЦІЇ
Для тесту:
– 4 яйця
– 130 г цукрового піску
– 140 г борошна
– 1/2 пакетика розпушувача
– 1 ст. л. порошку какао.
Для крему та прикраси:
– 1 ст. л. желатину
– 1 пакетик суміші для ванільного пудингу
– 600 мл червоного напівсолодкого вина
– 80 г цукрового піску
– 200 мл вершків 33%-ної жирності
– 3 груші
– 1 ч. л. суміші спецій для глінтвейну
– 70 г гіркого шоколаду
– 1 ст. л. рубаного мигдалю

Покроковий процес приготування грушевого торту

Крок 1

Духовку нагріти до 180 °. Для тесту жовтки відокремити від білків і збити з цукровим піском. Зверху просіяти борошно з розпушувачем і перемішати. Збити міксером білки, з’єднати з жовтково-борошною масою та швидко
перемішати. Приготовлене тісто розділити навпіл, одну половину додати порошок какао. Випекти 2 коржі у роз’ємній формі діаметром 26 см, змащеною будь-яким жиром (по 20–30 хв. кожен). Дати охолонути.

Крок 2

Для крему желатин замочити. Суміш для пудингу розвести 50 мл вина. Вино (450 мл) нагріти з піском, додати розведений пудинг та довести до кипіння. Зняти з вогню. Підмішати желатин і дати охолонути. Вершки збити, з’єднати з желатиновою масою і прибрати у холод.

Крок 3

Груші вимити, очистити, м’якуш нарізати великими скибочками. Вино, що залишилося влити в каструлю, додати спеції, перемішати зі скибочками груш і варити 3 хвилини після закипання на маленькому вогні (при необхідності можна додати трохи води). Відкинути на сито, дати охолонути.

Крок 4

На дно тарілки покласти світлий корж навколо поставити бортик форми. Викласти груші та половину крему. Накрити темним коржем і викласти крем, що залишився. Забрати в холод на 2 год.

Крок 5

Поверхня охолодженого торта посипати тертим шоколадом, середину мигдалем. Торт також можна прикрасити скибочками свіжої груші

Сьогодні ми дізналися як приготувати Грушевий торт з винним кремом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago