Рецепт “Груші з сиром під шоколадним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 4 груші
❯ 100 г сиру
❯ 2 ст. л. рубаного мигдалю
❯ 2 ст. л. рідкого меду
❯ 2 жовтки
❯ 1/2 ч. л. меленого кардамону
❯ цедра 1/2 лимона
❯ 60 г вершкового масла
❯ 100 г чорного шоколаду
❯ 2 ст. л. коньяку
❯ 2 ст. л. жирних вершків
Крок 1
Груші вимити, обсушити, розрізати кожну навпіл і вибрати серцевину. Мигдаль підсушити на сковороді без додавання жиру та охолодити. Підготовлений мигдаль перемішати з сиром, додати жовтки, цедру, кардамон та збити до одержання пишної маси.
Крок 2
Духовку нагріти до 190 °. Ок. 20 г вершкового масла розтопити та змастити їм половинки груш. Підготувати вистелену пергаментом форму та укласти груші. На місце обраних сердець покласти сирну масу, накрити
форму фольгою та запікати груші 20-25 хв. Фольгу видалити, полити груші медом і готувати прибл. 10 хв.
Крок 3
Шоколад поламати та з маслом, що залишилося, розтопити на водяній лазні. Додати коньяк, вершки та добре перемішати. Готові груші перекласти на тарілки та полити шоколадним соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…