«Діаменю» рецепт “Грузинське чкмерулі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
140 ккал
– 500 г курки
– 0,5 л вершків
– 200 мл води
– 6 зубчиків часнику
– листя кінзи
– підлога пучка петрушки
– 5 г хмелі-сунелі
– сіль
– перець і олія – на смак
Крок 1
З курки зрізаю шкіру та жир, видаляю гузку. Розрізаю вздовж, потім на четвертинки. Відбиваю, натираю сіллю, перчу, змащу маслом.
Крок 2
Для соусу нарізаю часник, з’єдную в мисці з подрібненою петрушкою та кінзою. Заливаю вершками, солю, перчу, перемішую, розбавляю водою, додаю хмелі-сунелі, перемішую. Обсмажую із двох сторін до напівготовності.
Крок 3
Перекладаю у форму, заливаю соусом. Запікаю в духовці за 180 град. близько 25 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…