«Діаменю» рецепт “Грузинське чкмерулі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
140 ккал
– 500 г курки
– 0,5 л вершків
– 200 мл води
– 6 зубчиків часнику
– листя кінзи
– підлога пучка петрушки
– 5 г хмелі-сунелі
– сіль
– перець і олія – на смак
Крок 1
З курки зрізаю шкіру та жир, видаляю гузку. Розрізаю вздовж, потім на четвертинки. Відбиваю, натираю сіллю, перчу, змащу маслом.
Крок 2
Для соусу нарізаю часник, з’єдную в мисці з подрібненою петрушкою та кінзою. Заливаю вершками, солю, перчу, перемішую, розбавляю водою, додаю хмелі-сунелі, перемішую. Обсмажую із двох сторін до напівготовності.
Крок 3
Перекладаю у форму, заливаю соусом. Запікаю в духовці за 180 град. близько 25 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…