«Діаменю» рецепт “Грузинські рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
278 ккал
– 600 г курячого філе
– 500 г фаршу з індички
– 200 г печериць
– 200 г сиру
– 200 г сметани
– аджика перцева грузинська
– сіль на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Кожне філе куряче розрізаю на половинки, злегка відбиваю. Солю, змащую аджикою, викладаю фарш, залишивши вільним край.
Крок 2
Поступово розподіляю нарізані гриби та натертий на великій тертці сир. Повертаю рулетиками. Змащу нежирною сметаною і посипаю натертим твердим сиром.
Крок 3
Викладаю на деко, змащене олією. Запікаю в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…