Калорійність

Грузинські рулетики

«Діаменю» рецепт “Грузинські рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
278 ккал

Інгредієнти

– 600 г курячого філе
– 500 г фаршу з індички
– 200 г печериць
– 200 г сиру
– 200 г сметани
– аджика перцева грузинська
– сіль на смак
– 2 ст. рослинної олії

Покрокове приготування грузинських рулетиків

Крок 1

Кожне філе куряче розрізаю на половинки, злегка відбиваю. Солю, змащую аджикою, викладаю фарш, залишивши вільним край.

Крок 2

Поступово розподіляю нарізані гриби та натертий на великій тертці сир. Повертаю рулетиками. Змащу нежирною сметаною і посипаю натертим твердим сиром.

Крок 3

Викладаю на деко, змащене олією. Запікаю в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Грузинські рулетики. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago