«Діаменю» рецепт “Юшка грибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
72 ккал

Інгредієнти

– 100 г сушених білих грибів
– 100 г квасолі
– 3 цибулини
– 1 морква
– 2-3 картоплини
– сіль на смак
– 1 ст. вершкового масла

Покрокове приготування грибної юшки

Крок 1

Квасолю мою, замочую на ніч (на 10 годин). Знову промиваю, заливаю водою і варю годину. Гриби мою, заливаю водою на 2-3 години.

Крок 2

Настій зливаю та проціджую. Гриби мою, заливаю настоєм, доливаю води, варю годину. Нарізаю гриби, моркву натираю, цибулю шаткую, з’єдную, солю, обсмажую на олії 10 хвилин.

Крок 3

У грибний настій кладу квасолю, нарізану картоплю, засмаження. Варю до готовності картоплі

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Юшка грибна. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago