«Діаменю» рецепт “Грибний гуляш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
250 ккал
– 500 г лісових грибів (можна заморожених)
– 0,5 ст. сметани
– 2 цибулини
– 3 ст. рослинної олії
– 3 помідори
– 2 ст. натертого сиру
– солодкий перець
– лавровий лист
– сіль на смак
Крок 1
Цибулю подрібнюю, пасерую на олії в мікрохвильовій печі (під кришкою) 2-3 хвилини (потужність — 700 Вт).
Додаю нарізані гриби, тушку ще 2-3 хвилини (потужність 100 Вт), постійно помішуючи.
Крок 2
Потім додаю солодкий перець, нарізаний соломкою, кухлі помідорів, сметану, лавровий лист, солю. Томлю під кришкою 15-20 хвилин (потужність 700 Вт).
Крок 3
Кришку знімаю, перемішую, посипаю натертим сиром, готую в мікрохвильовій печі ще 1-2 хвилини (Потужність 100 Вт), щоб сир розплавився.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…