«Діаменю» рецепт “Грибний крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
78 ккал

Інгредієнти

❯ 200 г печериць
❯ 1 цибулина
❯ 500 мл води
❯ 100 мл нежирної сметани
❯ сіль, перець

Покрокове приготування грибного крем-супа

Крок 1

Обсмажую порізані печериці з нарізаною цибулею. Додаю воду, доводжу до кипіння та варю до готовності грибів.

Крок 2

Використовуючи блендер, доводжу суп до однорідної консистенції.

Крок 3

Подаю до столу з додаванням нежирної сметани, посоливши та поперчивши.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний крем-суп. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago