«Діаменю» рецепт “Грибний крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
78 ккал
❯ 200 г печериць
❯ 1 цибулина
❯ 500 мл води
❯ 100 мл нежирної сметани
❯ сіль, перець
Крок 1
Обсмажую порізані печериці з нарізаною цибулею. Додаю воду, доводжу до кипіння та варю до готовності грибів.
Крок 2
Використовуючи блендер, доводжу суп до однорідної консистенції.
Крок 3
Подаю до столу з додаванням нежирної сметани, посоливши та поперчивши.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…