«Діаменю» рецепт “Грибний паштет із лисичок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
88 ккал
– 500 г лисичок
– зубчик часнику
– 150 мл 33%-них вершків
– 3 гілочки чебрецю
– 3 ст. рослинної олії
– 50 г вершкового масла
– лук шалот
– по щіпці солі та перцю
Крок 1
Гриби мою, обсушую паперовим рушником. На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажую цибулю та часник, викладаю лисички, чебрець, смажу до готовності грибів.
Крок 2
Чебрець видаляю, вливаю вершки, випарюю, охолоджую. Масу подрібнюю блендером, додавши вершкове масло, сіль та перець
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…