Калорійність

Грибний паштет із лисичок

«Діаменю» рецепт “Грибний паштет із лисичок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
88 ккал

Інгредієнти

– 500 г лисичок
– зубчик часнику
– 150 мл 33%-них вершків
– 3 гілочки чебрецю
– 3 ст. рослинної олії
– 50 г вершкового масла
– лук шалот
– по щіпці солі та перцю

Покрокове приготування грибного паштету

Крок 1

Гриби мою, обсушую паперовим рушником. На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажую цибулю та часник, викладаю лисички, чебрець, смажу до готовності грибів.

Крок 2

Чебрець видаляю, вливаю вершки, випарюю, охолоджую. Масу подрібнюю блендером, додавши вершкове масло, сіль та перець

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний паштет із лисичок. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago